facebook7_591_355

Δείτε πως είναι τα νέα γραφεία στα οποία μεταφέρθηκαν οι υπάλληλοι του Facebook

Τα νέα γραφεία του Facebook στο Μένλο Παρκ, αποτελούν τον μεγαλύτερο ενιαίο χώρο εργασίας στον κόσμο (κοντά στα 40.000τ.μ.) και φυσικά εκτός από τον εκπληκτικό σχεδιασμό που έχουν τα γραφεία και οι κοινόχρηστοι χώροι, στην οροφή του υπάρχει ολόκληρο πάρκο διαδρομές για περπάτημα και πολλούς χώρους για να κάθονται οι εργαζόμενοι και να δουλεύουν.
Σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg, ο λόγος που μετακόμισαν τα γραφεία τους ήταν το γεγονός ότι ήθελαν έναν ενιαίο χώρο εργασίας που χωράει χιλιάδες ανθρώπους για να μπορεί να υπάρχει σύνδεση μεταξύ των διαφορετικών ομάδων, όπως ακριβώς συνδέονται οι υπηρεσίες του Facebook μεταξύ τους.
Ο ίδιος μάλιστα συμπληρώνει ότι το νέο κτίριο είναι πολύ απλό και καθόλου φανταχτερό και αυτό γιατί θέλει να μοιάζει με ένα έργο που εξελίσσεται κι έτσι όταν κάποιος μπαίνει στα γραφεία του Facebook να νοιώθει ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που  πρέπει να γίνουν.
Τέλος όταν όλα τακτοποιηθούν ο ιδρυτής του Facebook, θα μοιραστεί περισσότερες φωτογραφίες και ιστορίες για το νέο κτίριο όμως πριν γίνει αυτό επέτρεψε σε κάποιους επιλεγμένους χρήστες του Instagram, να δημοσιεύσουν στους λογαριασμούς τους μερικές εικόνες από το εσωτερικό του για να πάρουμε μία μικρή ιδέα.