Γενικοί  Όροι και Προϋποθέσεις για χρήση της ιστοσελίδας Technical Professional Solutions.

Το παρόν έγγραφο περιέχει τις γενικές προϋποθέσεις υπό τις οποίες η εταιρεία Tecnical Professional Solutions παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές μέσω του online καταστήματος της www.techpros.gr. Για να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα, ο χρήστης πρέπει να συμφωνήσει με αυτούς τους Γενικούς  Όρους και Προϋποθέσεις για χρήση της ιστοσελίδας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η Tecnical Professional Solutions διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.techpros.gr ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών καθώς και για την επεξεργασία μελλοντικών αιτημάτων τους. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την Tecnical Professional Solutions για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του και την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.techpros.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή δεν θα επιδεικνύουν μέσω αυτού οποιαδήποτε συμπεριφορά που παραβιάζει τη νομοθεσία.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Οι αναφορές από την περιοχή για να δικτυακούς τόπους τρίτων παρέχονται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση του χρήστη. Η Tecnical Professional Solutions δεν είναι υπεύθυνη για αυτές τις ιστοσελίδες ή το περιεχόμενό τους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Tecnical Professional Solutions δεν παρέχει καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα και ακριβόχρονη παράδοση των προϊόντων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της. Ο Χρήστης είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση της ακρίβειας, την τιμή, τους όρους, την πληρότητα και την χρησιμότητα των πληροφοριών. Η Tecnical Professional Solutions ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο καθώς επίσης και για τη μη ακριβόχρονη παράδοση των προϊόντων. Η εταιρεία ευθύνεται σε κάθε περίπτωση μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι πνευματική ιδιοκτησία της Tecnical Professional Solutions. Τα δε σήματα, διακριτικά γνωρίσματα τόσο της Tecnical Professional Solutions όσο και των προμηθευτών της ή συνεργαζόμενων με αυτή εταιρειών που εμφανίζονται στην εν λόγω ιστοσελίδα, αποτελούν πνευματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα σύμφωνα τόσο με την ελληνική όσο και με τη διεθνή νομοθεσία και η όποια παραβίαση αυτών συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, της τροποποίησης, της διανομής, της μετάδοσης, της αναδημοσίευσης, της επίδειξης, ή της απόδοσης του περιεχομένου τους είναι αυστηρά απαγορευμένη και επισύρει κυρώσεις.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας. Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται και ο εκάστοτε νόμιμος ΦΠΑ.Οι τιμές ισχύουν ως είναι και για όσον καιρό είναι αναρτημένες στον παρόντα ιστότοπα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τις μεταβάλει ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τροποποιώντας τις σχετικές αναρτήσεις. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής, το οποίο σε περίπτωση παράδοσης εντός Ελλάδας είναι μηδενικό για τον χρήστη. Το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, εάν υπάρχουν τέτοια) επιβεβαιώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους.

1). Παραγγελία από το web site μας www.techpros.gr

Η παραγγελία και παράδοση εμπορευμάτων από τη Tecnical Professional Solutions επιβεβαιώνεται μετά την εγγραφή του χρήστη και την ολοκλήρωση και έγκριση μιας παραγγελίας για την προμήθεια αγαθών. Στην παραγγελία ο πελάτης συμπληρώνει όλα τα απαιτούμενα πεδία. Οποιαδήποτε ολοκληρωμένη παραγγελία από τον πελάτη λαμβάνει αυτόματα έναν επίσημο αριθμό και την επιβεβαίωση ότι έχει καταχωρηθεί.

Επιβεβαίωση και εκτέλεση – Η Tecnical Professional Solutions διατηρεί το δικαίωμα να μην εκπληρώσει μια παραγγελία, αν τα δεδομένα των χρηστών δεν είναι έγκυρα ή αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας. Η επιβεβαίωση της παραγγελίας πραγματοποιείται  εντός της εργάσιμης ημέρας, εφόσον η παραγγελία γίνεται πριν τις 18:00, και την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εάν γίνει μετά τις 18:00. Εάν η παραγγελία γίνεται σε αργία, η επιβεβαίωση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

2)Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στo 2310-888943 (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00-18.00).

3)Μπορείτε να περάσετε από την έδρα μας στην Λ.Βασιλίσσης Όλγας 102 (Θεσσαλονίκη).

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1). Αντικαταβολή μετρητών. (Για αποστολή με κούριερ). Αφορά παραγγελίες μέχρι 500 ευρώ.

2). Μετρητά. (Για παραλαβή από το κατάστημα).

3). Κατάθεση σε paypal λογαριασμό της εταιρείας μας.

Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 2310-888943 (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00-18.00).

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η παράδοση κάθε παραγγελίας γίνεται με courier στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παραγγελία σας. Η παράδοση δεν γίνεται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Τα έγγραφα που συνοδεύουν την παράδοση των αγαθών είναι πρωτότυπο τιμολόγιο. Η Tecnical Professional Solutions είναι υποχρεωμένη να παρακολουθεί την κυκλοφορία των εμπορευμάτων μετά την παράδοση στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ενημερώνεται σχετικά με τη θέση της αποστολής, και τον υπόλοιπο χρόνο μέχρι την παράδοση. Όλες οι παραγγελίες αξίας κάτω των 100€ επιβαρύνονται με 5€ έξοδα αποστολής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την υπαναχώρηση από την σύμβαση πώλησης συμφώνα με τα ειδικότερα αναφερόμενα στο άρθρο 4 του Ν.2251/1994 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση. Στις περιπτώσεις που, το προϊόν που απεστάλη στον πελάτη δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγέλθηκε (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π), ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης.Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι άθικτη, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί. Στις περίπτωσης αυτές το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στη έδρα του καθώς και τα έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.  Σε περίπτωση που η Εταιρεία δεν έχει εκπλήρωση τις υποχρεώσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 9 του άρθρου 4 του Ν.2251/1994, η προθεσμία υπαναχώρησης είναι τρίμηνη. Προς διευκόλυνση των πελατών μας βρίσκεται διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας σχέδιο φόρμας υπαναχώρησης, την οπαία μπορούν οι πελάτες να μας αποστέλλουν αφού συμπληρώσουν τα απαιτούμενα πεδία.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι παρόντες όροι χρήσης, η χρήση του ηλεκτρονικού ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ καθώς και οι συναλλαγές μέσω αυτού, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο