Κατασκευή ΙστοσελίδωνΟι συνήθεις ερωτήσεις που δεχόμαστε στην “Techpros” για την Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι οι εξής:

1.Πώς θα κερδίζει η επιχείρηση μου από την κατασκευή ιστοσελίδας;

2. Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ των τύπων μιας ιστοσελίδας; (Στατική Ιστοσελίδα, Δυναμική Ιστοσελίδα, Ε-shop, Βlog);

3.Πόσο κοστίζει η συντήρηση της ιστοσελίδας μου;

4.Τι τρόποι προώθησης υπάρχουν για την ιστοσελίδα μου στο χώρο του διαδικτύου;

 

Πως κερδίζει η επιχείρηση μου από την κατασκευή  ιστοσελίδας?

Κατασκευή TechprosΤο ευρύ κοινό εμφανίζεται διστακτικό απέναντι στην κατασκευή ιστοσελίδας για την ανάδειξη μιας επιχείρησης, καθώς δεν αξιολογεί σωστά τα οφέλη που αποκομεί η επιχείρηση από το σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας που να την αντιπροσωπεύει.Η κατασκευή ιστοσελίδας, όπως και όλες οι υπηρεσίες, επειδή δεν προσφέρουν στον άνθρωπο ένα υλικό αγαθό, μοιραία υποτιμούνται. Αυτή η φιλοσοφία είναι ενάντια στους κανόνες του επιχειρείν και κατ’ επέκταση καμιά εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων δε μπορεί να σας εγγυηθεί, ότι η ιστοσελίδα σας θα σας αποδώσει ένα άμεσο χρηματικό κέρδος. Αν πάλι το κάνει, απλά προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή σας για να αναλάβει το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Οι παράμετροι που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για να αποφασίσετε αν η εταιρεία σας χρειάζεται να προβεί σε κατασκευή ιστοσελίδας είναι οι ακόλουθοι:

  • Με την κατασκευή ιστοσελίδας η εταιρεία σας αποκτά υπόσταση στο χώρο του διαδικτύου και αυξάνεται η προβολή σας σε αγοραστικό κοινό, όχι απλά πέρα από τη γειτονιά σας, αλλά ενδεχομένως και σε ολόκληρο τον κόσμο.
  • Η κατασκευή ιστοσελίδας σήμερα για τη μικρομεσαία επιχείρηση αποτελεί ένα βήμα διάκρισης από τις υπόλοιπες και αύξησης του κύρους της. Σε λίγα χρόνια όμως οι εταιρείες χωρίς ιστοσελίδα θα θεωρούνται οπισθοδρομικές, υποανάπτυκτες και ότι διοικούνται από άτομα κλειστόμυαλα. Αυτές που θα ξεχωρίσουν στον κλάδο τους θα είναι όσες σχεδίασαν ιστοσελίδα πρώτες, ώστε να ευνοούνται στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.
  • Όσον αφορά τα καταστήματα, η κατασκευή ιστοσελίδας προσδίδει το μεγαλύτερο κέρδος. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) μπορεί να μετατρέψει μια ταπεινή υπόγεια αποθήκη σε ένα πετυχημένο κατάστημα που θα εξάγει μέσω της ιστοσελίδας του, προϊόντα σε όλο τον κόσμο.
  • H κατασκευή ιστοσελίδας βελτιώνει τη λειτουργικότητα μιας επιχείρησης. Μειώνει τα  έξοδα της επιχείρησης σας, είτε αυτά αφορούν έξοδα υπαλλήλων, διαφημιστικά έξοδα ή και καθημερινά έξοδα.

 

Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ των τύπων μιας ιστοσελίδας; (Στατική Ιστοσελίδα, Δυναμική Ιστοσελίδα, Ε-shop, Βlog);

Στατική Ιστοσελίδα

Στατικές - Δυναμικές ΣελίδεςΜια στατική ιστοσελίδα είναι το πιο απλό είδος ιστοσελίδας. Ο όρος έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά των υπηρεσιών διαδικτύου, ως μια ιστοσελίδα, στην οποία ο τελικός χρήστης δε μπορεί να την παραμετροποιήσει περαιτέρω, ούτε να αλλάξει κάτι σε αυτήν. Η παραμικρή αλλαγή, όπως η προσθήκη μιας φωτογραφίας ή μιας παραγράφου κειμένου, πρέπει να γίνει από τον προγραμματιστή της ιστοσελίδας. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει καταργήσει τις στατικές σελίδες καθώς απαιτείτε η δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων για θέματα επεκτασιμότητας αλλά και κύρους της επιχείρησης σας.

Δυναμική Ιστοσελίδα

 

 

Webdesign TechprosΟ όρος δυναμική ιστοσελίδα αναφέρεται στην αγορά των υπηρεσιών διαδικτύου, σε μία ιστοσελίδα στην οποία ο τελικός χρήστης μπορεί να μετατρέπει το περιεχόμενο που θέλει ο ίδιος χωρίς να χρειάζεται τη συμβολή ενός προγραμματιστή. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής CMS, (content management system) η οποία είναι απλή στη χρήση της για το μέσο χρήστη.

 

Ιστοσελίδα τύπου Blog

Blog TechprosTo blog πρακτικά ανήκει στην κατηγορία των δυναμικών ιστοσελίδων. Αρκετός κόσμος χρησιμοποιεί σήμερα τα blogs για να εκφράσει τις ιδέες και τις απόψεις του, να δημιουργήσει μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα, ή να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με τις υπηρεσίες του, γράφοντας άρθρα. Τα Blog κυρίως απευθύνεται σε ιδιώτες και σε ελεύθερους επαγγελματίες και όχι σε επιχειρήσεις.

 

Ιστοσελίδα τύπου E-Shop

E-Shop TechprosΤα e-shops, δηλαδή τα ηλεκτρονικά καταστήματα, είναι η καλύτερος και αποδοτικότερος τρόπος, επέκτασης μιας επιχείρησης. Ακόμα και αν δε γνωρίζετε σχετικά με τις ηλεκτρονικές αγορές, σας εγγυόμαστε ότι εφόσον κρίνουμε ικανή την επιχείρηση σας να ανοίξει ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτό θα σας αποδώσει κέρδη στην επιχείρηση σας από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Επίσης δημιουργώντας ένα e-shop μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα της επιχείρησης σας, καθώς η διαδικτυακή παρουσία του e-shop απαιτεί σαφώς λιγότερα έξοδα από ένα κοινό κατάστημα. To Ηλεκτρονικό Εμπόριο είναι η επανάσταση της τεχνολογίας για τον 21ο αιώνα καθώς χρήστες από όλο τον κόσμο αναζητούν σε ηλεκτρονικά καταστήματα τις καλύτερες προσφορές ώστε να μειώσουν τον χρόνο που απαιτείτε ψάχνοντας κάποιο συγκεκριμένο προϊόν σε τοπικά καταστήματα.

Πόσο κοστίζει η συντήρηση της ιστοσελίδας μου?

Συντήρηση TechprosΤο κόστος συντήρησης της ιστοσελίδας σας εξαρτάτε από τους εξής παράγοντες:
α)Τον τύπο  της ιστοσελίδας σας (Στατικό , Δυναμικό)
β)Το αν περιέχει e-shop.
γ)Το αν επιθυμείτε κάποιες επιπλέον εφαρμογές οι οποίες επιβαρύνουν το φόρτο του δικτύου.
Στην “Tecnical Professional Solutions” πρωταρχικό μας μέλημα είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Υπάρχουν οι επιλογές για το οικονομικό πακέτο economical hosting το οποίο ητιμή του ανέρχεται στα 100 Ευρώ / Χρόνο και καλύπτει ιστοσελίδες στατικές και Δυναμικές χωρίς ιδιαίτερα εμπλουτισμένο περιεχόμενο τύπου ήχου και βίντεο (πολυμέσων). Για αυτούς που επιθυμούν την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών τους μέσω κάποιου e-shop η  περιεχομένου με αρκετές ενότητες ήχου και βίντεο συνιστούμε το προχωρημένο πακέτο – advanced hosting το οποίο η τιμή ανέρχεται στα 200 Ευρώ / Χρόνο.

Με την  επιλογή σας για  συντήρηση της ιστοσελίδας σας στην “Technical Professional Solutions”  περιλαμβάνετε:

1) Άπειρα e-mail account της επιχείρησης σας  όνομα@σελίδα. gr/com/etc….
2) Άπειρα GB αποθηκευτικού χώρου στον server.
3) Εβδομαδιαίο backup της ιστοσελίδας σας και το δεδομένων σας με σκοπό την μέγιστη ασφάλεια τους.
4) Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
5) Σύστημα Anti-Hacking Protection το οποίο προστατεύει τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας χωρίς να μπορεί να δεχθεί ξένη εισβολή.
6) Διαχείριση της ιστοσελίδας σας εφόσον το περιεχόμενο της είναι Δυναμικό και επιπρόσθετα σας δώσουμε εμείς την σωστή κατεύθυνση.

Τι τρόποι προώθησης υπάρχουν για την ιστοσελίδα μου στο χώρο του διαδικτύου;

SEO Module

SEO TechprosΈνας οικονομικός και σχετικά γρήγορος τρόπος ώστε να ανέβει η επιχείρηση σας στης μηχανές αναζήτησης όπως google,yahoo κτλπ είναι το Search Engine Optimization(SEO).  Στην εταιρία μας τοποθετώντας τα κατάλληλα κείμενα αλλά και τις λέξεις κλειδιά μπορούμε άμεσα να σας δώσουμε μια καλύτερη θέση στο searching από της μηχανές αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης λειτουργούν βάση αλγορίθμου το οποίο εξαρτάτε από την επισκεψιμότητα της σελίδας σας αλλά και των λέξεων κλειδιά που περιέχουν. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι μεγαλύτερα κείμενα φαίνονται πρώτα αλλά είναι ανάλογα του XML Scheme που υπάρχει πίσω από την ιστοσελίδα σας.

Μείζονα ρόλο στις υπηρεσίες SEO παίζει το οπτικοακουστικό περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας(multimedia). Έρευνες κατέγραψαν ότι ιστοσελίδας με χρήση πολυμέσων έχουν υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης στην εταιρία μας εγκαθιστούμε module στην σελίδα σας το οποίο τεστάρει τις δυνατότητες SEO των επιμέρους σελίδων σας και έπειτα αξιολογούμε τις πιθανότητες βελτίωσης της ιστοσελίδας σας.

 

Google AdWords

Google Adwords TechprosH Google με την υπηρεσία της Google Adwords προσφέρει την δυνατότητα μέσα από πληρωμένη διαφήμιση τις πρώτες θέσεις στην μηχανή αναζήτησης ανάλογα με τις λέξεις κλειδιά που πληκτρολογεί ο χρήστης. Ο μηχανισμός είναι ιδιόμορφος και θέλει ιδιαίτερη προσοχή ώστε να υπάρχει το βέλτιστο κόστος για την επιχείρηση σας με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στην “Tecnical Professional Solutions” εξασφαλίζουμε τις ανάγκες σας καθώς η γνώση μας για την λειτουργικότητα της Διαφημιστικής σας Καμπάνιας θα αυξήσει σίγουρα την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας. Ένας σημαντικός λόγος να ξεκινήσετε Καμπάνια AdWords είναι εφόσον έχετε κάποιο e-shop όπου απαιτείτε η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας στο internet και οι πωλήσεις σας εξαρτώνται από την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

 

Social Media

Social Media TechprosΟ 21ος αιώνας έφερε την ανάπτυξη των social media στον παγκόσμιο ιστό.  Στην Ελληνική Κοινότητα τα 4 social media που χρησιμοποιούνται κυρίως είναι τα εξής:
1) Facebook
2)Twitter
3)Linkedin
4)Instagram 
Ξεκινώντας από το Facebook το οποίο είναι απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση θα πρέπει να υπάρχει το κατάλληλο άτομο στην επιχείρηση σας το οποίο θα έχει την γνώση για την σωστή διαχείριση της σελίδα σας. Σκοπός της Facebook Σελίδας της επιχείρησης σας είναι να υπάρχει μια φυσική ροή ανανέωσης η οποία θα φέρει αύξηση των Likes στην σελίδα σας.  Η συνεχή ροή πληροφοριών δίνει κύρος στην επιχείρηση σας αλλά κρατάει αυξημένο το ενδιαφέρων των πελατών σας.  Μπορείτε να προσθέτετε τις τυχών προσφορές σας αλλά και να δημιουργείτε διαφημιστικές καμπάνιες με σκοπό την αύξηση του κοινού σας.  Τα υπόλοιπα social media όπως twitter,linkedin,instagram είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης στην Ελλάδα. Καλό είναι υπάρχει η παρουσία της επιχείρησης σας σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα αλλά ο πρωταρχικό σας στόχος είναι η εικόνα της επιχείρησης σας στο Facebook.

Στην “Technical Professional Solutions” αναλαμβάνουμε για εσάς και την επιχείρηση σας την δημιουργία των social σελίδων σας και παράλληλα μπορούμε να τις διαχειριζόμαστε για εσάς. Το κόστος της Δημιουργίας είναι Δωρεάν για όσους μας επιλέξουν για την δημιουργία μιας Δυναμικής Σελίδας και το κόστος διαχείρισης εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας το οποίο επιθυμείτε για την προβολή της επιχείρηση σας.