google_541_355

Η Google όπως κάθε χρόνο γιορτάζει την Πρωταπριλιά και κυκλοφορεί νέες φανταστικές υπηρεσίες και προϊόντα με αφορμή την ημέρα…

Η εταιρία μάλιστα δεν αρκείτε σε μόνο ένα αστείο κι έτσι κατά τη διάρκεια της ημέρας κυκλοφορούν νέες ανακοινώσεις της εταιρίας για νέες υπηρεσίες και λειτουργίες.
Αρχικά η Google ανακοίνωσε την ανάποδη έκδοση της μηχανής αναζήτησης της στην ιστοσελίδα http://com.google η οποία εμφανίζει όλα τα αποτελέσματα ανάποδα ενώ είναι και η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται η κατάληξη .google σε μία διεύθυνση ιστοσελίδας.
Μετά την ανάποδη μηχανή αναζήτησης, η Google αποφάσισε να αφήσει τους χρήστες του να παίξουν pacman στους χάρτες της.
Η επόμενη υπηρεσία που ανακοίνωσε η Google Japan με αφορμή την Πρωταπριλιά είναι το Google Panda το οποίο είναι ένα κουκλάκι που απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις του χρήστη όπως ακριβώς κάνει το Google Now.
Η Google Japan όμως δεν έμεινε μόνο στο Google Panda αφού ανακοίνωσε και το πληκτρολόγιο που δεν έχει πλήκτρα και ο χρήστης μπορεί να γράψει σε αυτό με χρησιμοποιώντας μία καραμούζα.
Η #chromeselfie είναι μία υπηρεσία της Google η οποία επιτρέπει στους χρήστες να σχολιάσουν μία σελίδα ή ένα post τραβώντας μία selfie
Τέλος το Smartbox είναι το νέο γραμματοκιβώτιο της Google το οποίο μπορεί και διαχειρίζεται τα γράμματα που λαμβάνει ο χρήστης και τον ειδοποιεί στο smartphone του ότι έχει mail.
Αυτές ήταν οι φάρσες της Google μέχρι στιγμής, προσοχή γιατί μπορεί η Google να κυκλοφορήσει κι άλλες μέσα στη μέρα!
Καλό μήνα