fury_brad_pitt_626_355

Μετά την επίθεση hacker που έγινε στη Sony Pictures διέρρευσαν στο διαδίκτυο μερικές από τις ταινίες που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει στο cinema.

Ανάμεσα στις ταινίες που κυκλοφόρησαν σε γνωστά torrent site είναι οι νέες παραγωγές «Annie» «Mr. Turner», «Still Alice» καθώς και η νέα ταινία του Brad Pitt «Fury» η οποία αν και παίζεται στις αμερικανικές αίθουσες εδώ και 6 εβδομάδες έχει κατακτήσει τη 2η θέση σε downloads με πάνω από 1 εκατ. χρήστες να την έχουν κατεβάσει στους υπολογιστές τους.
Οι νέες ταινίες δεν αποκλείεται να αποκτήθηκαν μετά την επίθεση που έγινε στους servers της εταιρείας, την προηγούμενη βδομάδα και ανέλαβε η οργάνωση «Φύλακες της Ειρήνης» («Guardians of Peace», GOP), η οποία στο μήνυμα που εμφανίζονταν στις οθόνες των υπολογιστών, ζητούσε πρόσβαση σε οικονομικά έγγραφα.
Τέλος δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πίσω από την επίθεση να κρύβεται η Βόρεια Κορέα, αφού σε λίγο καιρό αναμένεται η κυκλοφορία της κωμωδίας «The Interview» που διακωμωδεί τον ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν…
πηγή: newsit.gr