apple_event37_533_355

Το ρολόι της Apple, έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, πρωτοποριακές λειτουργίες και σίγουρα μπαίνει δυναμικά στην αγορά των έξυπνων ρολογιών

Η πιο προσωπική συσκευή που δημιούργησε ποτέ η Apple σύμφωνα με τον Tim Cook θα συνεργάζεται με το iPhone και θα διαθέτει νέες εφαρμογές για την υγεία και την άθληση οι οποίες βασίζονται στους αισθητήρες που διαθέτει και μαζεύει δεδομένα από τις αθλητικές δραστηριότητες του χρήστη ενώ όταν αυτός κάθεται παραπάνω από το κανονικό τότε το ρολόι θα τον παρακινεί να ασκείται περισσότερο.

Φυσικά δεν λείπουν οι εφαρμογές που μετρούν την κατανάλωση θερμίδων, τη διάρκεια και την απόσταση κατά τη διάρκεια της άθλησης.
Το Apple Watch μπορεί και λαμβάνει μηνύματα και emails, τα οποία ο χρήστης στη συνέχεια μπορεί να απαντήσει, απλά μιλώντας στη συσκευή μιας και δεν υπάρχει πληκτρολόγιο, ενώ και οι κλήσεις μπορούν να απαντηθούν απευθείας από το ρολόι.

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης στέλνουν ειδοποιήσεις απευθείας στο Apple Watch και τον ενημερώνουν για ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει.
Το νέο Apple Watch μπορεί να επικοινωνήσει ασύρματα με άλλα Apple watch ενώ η touchscreen οθόνη διαθέτει αισθητήρες πίεσης οι οποίοι προσφέρουν επιπλέον λειτουργίες ενώ το digital crown στην δεξιά πλευρά της συσκευής επιτρέπει στο χρήστη την πλοήγησή του στις εφαρμογές, στο μενού αλλά προσφέρει και επιπλέον λειτουργίες δυνατότητες zoom-in zoom-out, scroll σε λίστες, αλλά και επαναφοράς στην αρχική οθόνη, όπως το Home.

Η αυτονομία του είναι μόλις 18 ώρες πράγμα που κάνει την καθημερινή φόρτιση με τον ειδικό φορτιστή απαραίτητη
Το Apple Watch αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου (Η Ελλάδα δεν είναι στις πρώτες χώρες που θα κυκλοφορήσει) σε 3 εκδόσεις Apple Watch, Apple Watch Sport και Apple Watch Edition και θα είναι συμβατό με τα iPhone 6 και 6 plus, τα iPhone 5/5C/5S και η τιμή του θα ξεκινάει από 349$ και ανάλογα με την έκδοση και το μέγεθος της κάσας και τα λουράκια, μπορεί να φτάσει μέχρι 1149$ ενώ το Apple Watch Edition θα κοστίζει 10.000$.
πηγή:newsit.gr