Android_for_Work1_626_355

 

Το Android For Work είναι η νέα επαγγελματική σουίτα τηςGoogle για τους χρήστες smartphone και tablets με σκοπό να διαχωρίσει την χρήση τους στον χώρο εργασίας.

Με σκοπό να ανταγωνιστεί τα BlackBerry OS και iOS στον επαγγελματικό χώρο η Google παρουσίασε τη δική της εκδοχή του Android για τους επαγγλματίες.
Με το πρόγραμμα Android for Work κάθε χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει ξεχωριστό προφίλ σε συσκευές με Android 5.0 Lollipop, το οποίο θα κρατά απομονωμένα και προστατευμένα τα δεδομένα που αφορούν την εργασία ενώ παράλληλα το τμήμα IT των επιχειρήσεων θα μπορεί να εγκρίνει επαγγελματικές εφαρμογές που θα λειτουργούν μαζί με προσωπικές εφαρμογές των χρηστών, πάντα γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα παραμένουν ασφαλή και κρυπτογραφημένα.
Για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich ή KitKat η εφαρμογή Android for Work εξασφαλίζει στο τμήμα IT και στον υπάλληλο ότι τα emails, επαφές, αρχεία, ιστορικό πλοήγησης, ημερολόγιο και οι επαγγελματικές εφαρμογές θα παραμένουν προστατευμένα.
Επίσης οι εταιρίες θα μπορούν να διαχειρίζονται και να διανέμουν τις επαγγελματικές εφαρμογές στους υπαλλήλους του προγράμματος Android for Work, μέσω του Google Play For Work, με απόλυτη ασφάλεια, ευκολία, ταχύτητα και σιγουριά ότι έχουν ελεγχθεί από το τμήμα IT.
Τέλος το Android For Work φυσικά προσφέρει και μία νέα σουίτα επαγγελματικών εφαρμογών για emails, επαφές και ημερολόγιο, με υποστήριξη των Exchange και Notes, και φυσικά τη δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων, spreadsheets και παρουσιάσεων.
πηγή:newsit.gr