Σχεδιασμός Ιστοσελίδων TechprosΟ Σχεδιασμός Ιστοσελίδων στο διαδίκτυο είναι πολύ σημαντικός για την προώθηση της επιχείρησής σας. Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον άρτιο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας με πλήρη συναίσθηση της υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας και φιλικότητας προς το χρήστη. Παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες web development, που περιλαμβάνουν τόσο τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την βελτίωση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας, όσο και την αποτελεσματική προβολή της στις μηχανές αναζήτησης και την προώθησή της.

 

Οι υπηρεσίες που παρέχονται:
Ανάπτυξη & δημιουργία ιστοσελίδων
Προώθηση ιστοσελίδων μέσω SEO & SEM (Search Engine Optimization & Marketing)
Δημιουργία Διαφημιστικής Εκστρατείας
Μετατροπή στατικών ιστοσελίδων σε δυναμικές
Μετάφραση ιστοσελίδων

Ανάπτυξη & δημιουργία ιστοσελίδων

Σχεδιασμός ΙστοσελίδωνΚατασκευή Ιστοσελίδας Εταιρικής Δυναμικής: Στην “Technical Professional Solutions” αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την δικιά σας δυναμική ιστοσελίδα στην οποία θα μπορείτε να διαχειριστείτε εσείς τα περισσότερα πράγματα με την δικιά μας βοήθεια φυσικά. Σκοπός μας είναι να διδάξουμε στους πελάτες μας την μεθοδολογία δημιουργίας μας ώστε να μπορούν οι ίδιοι να διαχειρίζονται την ιστοσελίδα της επιχείρησης τους. Το κόστος ξεκινάει από 200 Ευρώ μαζί με φιλοξενία της ιστοσελίδας σας για 1 χρόνο στον server της εταιρίας μας.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ε-Shop (καλάθι αγορών, προστασία προσωπικών δεδομένων, online παραγγελία, πληρωμή): Εφόσον επιθυμείτε να χτίσετε το δικό σας e-shop και να πουλάτε τα δικά σας προϊόντα θα πρέπει  να είστε δίπλα στους κατάλληλους που γνωρίζουν το μυστικό της επιτυχίας! Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις είναι δύσκολο κομμάτι αλλά με την σωστή μεθοδολογία και την σωστή προώθηση των προϊόντων σας τις κάνουμε για εσάς εύκολες! Ελάτε να εξετάσουμε μαζί της καλύτερες λύσεις για εσάς και την επιχείρηση σας και να χτίσουμε μαζί το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο φυσικά θα έχει τις απαραίτητες προστασίες προσωπικών δεδομένων των πελατών σας.

Προώθηση ιστοσελίδων μέσω SEO & SEM (Search Engine Optimization & Marketing)

SEO Techpros

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης αναφέρεται σε  όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή αποτελεσμάτων χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Το μάρκετινγκ μέσω των μηχανών αναζήτησης περιλαμβάνει την προώθηση της ιστοσελίδας σας αυξάνοντας τη συχνότητα εμφάνισής της στις μηχανές αναζήτησης μέσω τεχνικών βελτιστοποίησης και διαφήμισης. Η εταιρία μας σας παρέχει πλήρη πακέτα προώθησης της επιχείρησής σας μέσω των τεχνικών προώθησης στις μηχανές αναζήτησης με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μετατροπή στατικών ιστοσελίδων σε δυναμικέςΜετατροπή Ιστοσελίδων Techpros

Μήπως ήρθε η στιγμή να κάνετε την διαφορά σε εσάς και την επιχείρηση σας?  Έχετε κάποια στατική ιστοσελίδα η οποία δεν είναι εύκολη παραμετροποιήσημη? Εμείς στην “Tecnincal Professional Solutions” εργαζόμαστε με διαχειριστικά περιβάλλον που πάνω από όλα είναι εύκολα για εσάς και με την σωστή μεθοδολογία που θα σας υποδείξουμε μπορείτε να τα διαχειριστείτε και εσείς οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή! Ελάτε να εξετάσουμε μαζί τις πιθανές προδιαγραφές της μελλοντικής σας Δυναμικής ιστοσελίδας!

Δημιουργία Διαφημιστικής Εκστρατείας

Διαφημιστική Καμπάνια TechprosΜε τον σχεδιασμό και την προώθηση newsletters επιτυγχάνεται η αποτελεσματική προβολή και προώθηση της εταιρίας σας στο διαδίκτυο. Ακόμα τα social media και ιδιαίτερα το Facebook είναι μια σύγχρονη επιλογή διαφήμισης την οποία προτείνουμε σε όλες τις νέες επιχειρήσεις.  Η εταιρία μας σας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα για να δημιουργήσετε την δική σας επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό και το target group τις επιθυμίας σας.

 

Μετάφραση ιστοσελίδων

Μετάφραση Ιστοσελίδας Techpros

Η μετάφραση της ιστοσελίδας σας στην αγγλική γλώσσα κρίνεται πλέον απαραίτητη για τη διεύρυνση της πελατειακής βάσης σας στο εξωτερικό. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την υπεύθυνη και ακριβή μετάφραση της αρχικής και όλων των επιμέρους στοιχείων της ιστοσελίδας σας. Ελάτε να δομήσουμε μαζί τα βήματα επέκτασης της επιχείρησης σας και εκτός συνόρων ώστε να την εξελίξετε σε παγκόσμιο επίπεδο αναγνωρισιμότητας.

 

 

Δημιουργήθηκαν ερωτήσεις??? Δείτε την καρτέλα των Απαντήσεων!