Επιπλέον Υπηρεσίες Techpros


Επιπλέον Υπηρεσίες 
✓ Έρευνα αγοράς

  Home Theater PC

 ✓ Ανάκτηση Δεδομένων

 ✓ Δημιουργία / Συντήρηση Δικτύων Η/Υ

 ✓Δημιουργία Μακέτας Κάρτας / Φυλλαδίου / Ταμπέλας

Social Media Manager

 

Έρευνα αγοράς

338649_Service-300x249

Η επιλογή του ιδανικού Η/Υ, laptop, netbook αλλά και περιφερειακών συστημάτων, μέσα από την πληθώρα προϊόντων της σύγχρονης αγοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι μία αρκετά σύνθετη διαδικασία.

Το ζητούμενο είναι ο νέος Η/Υ να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη και επιπλέον να ανταποκρίνεται στις οικονομικές του δυνατότητες. Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή του λειτουργικού συστήματος καθώς και του λογισμικού – των προγραμμάτων δηλαδή- που θα εγκατασταθούν στον νέο Η/Υ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας ενημερώνεται συνεχώς για τα τελευταία προϊόντα της αγοράς και σας καθοδηγεί στην αγορά του κατάλληλου για εσάς ηλεκτρονικού υπολογιστή, laptop, netbook αλλά και εκτυπωτή, πολυμηχανήματος, scanner, ηχοσυστήματος και κάθε άλλου περιφερειακού συστήματος για τον υπολογιστή σας.

Home Theater PC

home_theater_pc-300x166Αναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε τον υπολογιστή σας, σε μια τηλεχειριζόμενη βιβλιοθήκη των πολυμέσων σας (φωτογραφιών, βίντεο, μουσικής), μέσω εγκατάστασης ειδικού λογισμικού Media Center και τη σύνδεσή του με την τηλεόραση και το ηχοσύστημα σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε, τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα τραγούδια σας στη μεγάλη οθόνη του σαλονιού σας.

 

Ανάκτηση δεδομένων

restore3_3-300x143

Η αρχική διάγνωση του προϊόντος, είναι δωρεάν και διαρκεί 2-3 ημέρες. Οι τεχνικοί μας σας αποστέλλουν μέσω email τον κατάλογο των αρχείων που μπορούν να ανακτηθούν και σας ενημερώνουν για το κόστος ανάκτησης. Εφόσον δεν επιθυμείτε την ανάκτηση, η διαδικασία σταματάει και σας επιστρέφουμε το προϊόν σας. Εφόσον επιθυμείτε την ανάκτηση, οι τεχνικοί μας προχωρούν στη διαδικασία ανάκτησης, αντιγράφουν και σας παραδίδουν τα ανακτημένα δεδομένα (σε νέο σκληρό δίσκο, DVD, ή USB flash). Με την παραλαβή των δεδομένων μας καταβάλλετε τη συμφωνημένη αμοιβή.

Στην περίπτωση που η ανάκτηση για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή δεν υπάρχει για εσάς καμία απολύτως χρέωση για την όλη διαδικασία.

Εγγύηση εχεμύθειας – Προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
Η ανάκτηση των δεδομένων γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που χρησιμοποιούνται για την ανάκτηση δεν είναι προσβάσιμοι σε τρίτους μέσω διαδικτύου και τα ανακτηθέντα δεδομένα διαγράφονται από τα αρχεία μας άμεσα με ειδικό λογισμικό ώστε να μην είναι πλέον ανακτήσιμα.

Εγκατάσταση / Συντήρηση Δικτύων Η/Υ

Topoloxía_en_estrela-300x282Στην “Technical Professional Solutions” αναλαμβάνουμε για εσάς να δημιουργήσουμε τα δικά σας οικιακά η εταιρικά δίκτυα. Προσφέρουμε κάλυψη και διαχείριση μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης με σκοπό την βέλτιστη λειτουργία των δικτύων σας. Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και την συντήρηση των Δικτύων σας με σκοπό να μη σας ξεφεύγει ούτε Kbps!

 

 

Δημιουργία Μακέτας Κάρτας / Φυλλαδίου / Ταμπέλας

1286353158_kreative_visitenkarten_06-300x233To γραφιστικό κομμάτι είναι την σημερινή εποχή η πρώτη εικόνα της επιχείρησης σας. Για αυτό λοιπόν στην “Technical Professional Solutions” σας παρέχουμε ιδέες και λύσεις για την Δημιουργία της επαγγελματικής ή προσωπικής σας κάρτας! Έπειτα σχεδιάσουμε με γνώμονα τα δικά σας θέλω την ιδανική Μακέτα της κάρτας σας.

Για όσους επιθυμούν να εκδώσουν Έντυπα/Φυλλάδια με σκοπό την προβολή της επιχείρησης τους θα πρέπει να επιλέξουν αρκετά προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο θα προβληθούν μέσα από αυτά. Οι αναλογίες των χρωμάτων μέσα στο έντυπο παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο για την προσέγγιση των καταναλωτών. Εμείς σας προτείνουμε και σχεδιάζουμε για εσάς το έντυπο το οποίο θα φέρει τα επιθυμητά σας αποτελέσματα!

Η Ταμπέλα της επιχείρησης σας θέλει αρκετή δουλειά και μελέτη πριν στηθεί. Αρχικά το μέρος τοποθέτησής της και ο τρόπος απεικόνισης της επωνυμίας της επιχείρησης σας είναι τα ποιο σημαντικά πράγματα τα οποία πρέπει να προσέξετε. Έχοντας πρότυπα Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών  θα σας ενημερώσουμε με ολοκληρωμένες προτάσεις με σκοπό την απόλυτη επιτυχία της Ταμπέλας σας και θα σχεδιάσουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Social Media Manager

social_media_hubΟ 21ος αιώνας με την εξέλιξη της τεχνολογίας ανέπτυξε τα κοινωνικά δίκτυα (social media) σε όλο τους το φάσμα. To Facebook κέντρισε το ενδιαφέρων 900 Εκατομμυρίων Εγγεγραμμένων χρηστών Παγκοσμίως. Στην Ελλάδα το Facebook έχει πάνω από 4 Εκατομμύρια Χρήστες βάση των τελευταίων στατιστικών του 2014! Όπως καταλαβαίνεται περίπου ο 1/2 Έλληνες έχει λογαριασμό στο Facebook! Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις Δημιουργούν λογαριασμό στο Facebook και προσπαθούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους. Τα άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το instagram,twitter,youtube είναι αρκετά υποανάπτυκτα σε νούμερα στην Ελλάδα συγκριτικά με το Facebook αλλά το Twitter σε άλλα κράτη τείνει να ξεπεράσει ακόμα και το Facebook οπότε και πιστεύουμε ότι σύντομα θα ανέβει σε λογαριασμούς χρηστών και στην Ελλάδα.

Αδιαμφισβήτητα  πρέπει η επιχείρηση να έχει παρουσία σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και σίγουρα στο Facebook. Στην “Technical Professional Solutions” αναλαμβάνουμε για εσάς και την επιχείρηση σας την δημιουργία των social σελίδων σας και παράλληλα μπορούμε να τις διαχειριζόμαστε για εσάς. Το κόστος της Δημιουργίας είναι Δωρεάν για όσους μας επιλέξουν για την δημιουργία μιας Δυναμικής Σελίδας και το κόστος διαχείρισης εξαρτάτε από το φόρτο εργασίας το οποίο επιθυμείτε για την προβολή της επιχείρηση σας.