Αναβαθμίσεις

✓ Αναβάθμιση Desktop

✓ Αναβάθμιση Laptop

✓ Αναβάθμιση Tablet

Αναβάθμιση Κινητού Τηλεφώνου

 

 

Η αγορά ενός νέου υπολογιστή δεν κρίνεται απαραίτητη σε κάθε περίπτωση.  Με μια αναβάθμιση ο υπολογιστής σας μπορεί να ακολουθήσει τις νέες τεχνολογίες της αγοράς και να εκσυγχρονιστεί και να λειτουργεί σαν καινούριος. Το άριστα ενημερωμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις αναβάθμισης του υπολογιστή σας με το κατάλληλο υλικό και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ο τεχνικός μας επισκέπτεται το χώρο σας, κάνει εκτίμηση των αναγκών του μηχανήματός σας και σας προτείνει τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις.

Η προμήθεια των υλικών και η τοποθέτηση αναλαμβάνονται απο την εταιρία μας συνδυάζοντας πάντα τις φθηνότερες τιμές της αγοράς με τις αποδοτικότερες λύσεις αναβάθμισης.

Με κάθε αναβάθμιση παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας του υπολογιστή σας και εργοστασιακή εγγύηση των χρησιμοποιηθέντων υλικών.

 

 

Αναβαθμίσεις Υπολογιστών
Αναβάθμιση Desktop

Η αναβάθμιση ενός σταθερού υπολογιστή είναι εύκολη υπόθεση. Ο τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας, ελέγχει το μηχάνημά σας και σας προτείνει τις αλλαγές που χρειάζονται προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση και η λειτουργία του.

 

 

Αναβαθμίσεις Laptop
Αναβάθμιση Laptop

Οι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν μικρότερες δυνατότητες αναβάθμισης όμως ο τεχνικός μας πάντα είναι σε θέση να προτείνει κάποιες αλλαγές για τη βελτιστοποίησή τους στις χαμηλότερες φυσικά τιμές της αγοράς.

 

 

Αναβαθμίσεις Tablet
Αναβάθμιση Tablet

Αν είστε λάτρεις των τελευταίων τεχνολογιών και για σας υπάρχει η λύση. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το αγαπημένο σας tablet  ανα πάσα στιγμή. Ο τεχνικός μας ελέγχει το δικό σας tablet και σας προτείνει τις αλλαγές που μπορούν να γίνουν πάντα με το χαμηλότερο κόστος και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

 Αναβαθμίσεις Κινητών

Αναβάθμιση Κινητού

Τα κινητά τηλέφωνα αρκετές φορές παρουσιάζουν προβλήματα λογισμικού τα οποία τα καθιστούν αργά με αποτέλεσμα την δυσλειτουργεία τους. Ο τεχνικός μας ελέγχει για πιθανά προβλήματα της κινητής σας συσκευή και αναβαθμίζει το κινητό σας με το τελευταίο λογισμικό πρόγραμμα και φυσικά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.