5E7E3D2B5E8C69B40DA9435ED6A15E1E

Οι σύγχρονες γυναίκες τρέχουν για να προλάβουν τα πάντα.

Δουλειά, καριέρα, σπίτι, παιδιά, σύζυγο κ.ά…

Και μέσα σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο, τεχνολογικά, κόσμο, πολλές φορές υπάρχουν γύρω τους «εργαλεία» που ενδεχομένως να τις βοηθούσαν να… οργανώσουν καλύτερα το καθημερινό «χάος» που επικρατεί στη ζωή τους, στην προσπάθειά τους να φέρουν εις πέρας… τα πάντα!

Δείτε παρακάτω μερικές εφαρμογές για «σύγχρονες γυναίκες», όπως παρουσιάστηκαν σε σχετικό αφιέρωμα του Business Insider και επιλέξτε να κατεβάσετε στο κινητό σας αυτές που σας φαίνονται πιο χρήσιμες, ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας:

Awesome Note

Η εφαρμογή Awesome Note είναι καλοσχεδιασμένη, διαθέτει ενσωματωμένο ημερολόγιο, λίστα υποχρεώσεων (to-do list), ξεχωριστό τμήμα οργάνωσης εκδηλώσεων και φωτογραφικό ημερολόγιο. Επιπλέον, υπάρχουν ξεχωριστές ταμπέλες για υπενθυμίσεις επετείων και ταξιδιωτικά ημερολόγια.

Evernote

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ιδανική για την οργάνωση της επαγγελματικής σας ζωής. Μέσω αυτής μπορείτε να συγχρονίσετε όλες σας τις σημειώσεις από διάφορες συσκευές και υπολογιστές και να σκανάρετε επαγγελματικές κάρτες, για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

RunKeeper

Αν γυμνάζεστε σε εξωτερικούς χώρους, τότε η εφαρμογή RunKeeper θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις επιδόσεις σας, την ταχύτητα που τρέχετε, την απόσταση που καλύπτετε και φυσικά… τις θερμίδες που «καίτε». Ένα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι ότι προσφέρει ηχητική ενημέρωση για τις επιδόσεις σας, προκειμένου να μην σταματάτε για να κοιτάτε την οθόνη του κινητού σας κάθε φορά.

Levo Resume

Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Word για να γράψετε το βιογραφικό σας, με την εφαρμογή Levo Resume μπορείτε να συγχρονιστείτε με το λογαριασμό σας στο LinkedIn και να διαβάσετε διάφορες συμβουλές καριέρας, να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας και στη συνέχεια να το κατεβάσετε σε μορφή PDF για να το στείλετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Cost

Το γεγονός ότι πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή για να ελέγξετε τα οικονομικά σας σε μερικές γυναίκες μπορεί να ακούγεται ως συνώνυμο της λέξης «βασανιστήριο», όμως με τη συγκεκριμένη εφαρμογή… θα αλλάξετε γνώμη. Πρόκειται για μια πολύ κομψή εφαρμογή, με την οποία μπορείτε να διαχειρίζεστε πολλούς λογαριασμούς και κατηγορίες απ’ ευθείας από το κινητό σας. Επιπλέον, δημιουργεί απεικονίσεις με mini-data, για να παρακολουθείτε πόσα ξοδεύετε και ποιο είναι το διαθέσιμο υπόλοιπό σας.

Tavola

Αν είστε μια… «wannabe» Martha Stewart, τότε με την εφαρμογή Tavola θα έχετε πρόσβαση σε πολλές ιταλικές συνταγές, που θα… απογειώσουν τις μαγειρικές σας επιδόσεις!

Oyster

Η εφαρμογή Oyster είναι το «Netflix» των βιβλίων. Θα βρείτε δεκάδες τίτλους για να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας.