7E665D1D338A1C57B5AF9D40ECA2D079

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και των νέων gadgets η επιλογή του κατάλληλου smartphone δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Η άφιξη του iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα ικανοποιήσει μεν τους «οπαδούς» της Apple, ενώ όσοι προτιμούν τα Android έχουν επίσης μια ευρεία γκάμα για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα smartphones που κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά, όπως παρουσιάστηκαν σε σχετικό αφιέρωμα της Huffington Post.

1. Apple iPhone 6

Το μεγαλύτερο iPhone που έχει κατασκευάσει ποτέ η Apple, τόσο σε φυσικές διαστάσεις όσο και σε… δημοτικότητα. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη κάνει ρεκόρ. Για ποιο λόγο όμως γίνεται τόσος ντόρος; Το iPhone 6 είναι μεγαλύτερο και πιο λεπτό, με οθόνη 4.7 ή 5.5 ιντσών, για όσους επιλέξουν το iPhone 6 Plus. Διαθέτει κάμερα 8MP με ενημερωμένη οπτική, ενώ είναι σε γενικές γραμμές πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό.

2. Sony Xperia Z3

Το Sony Xperia Z3 χαρακτηρίζεται από μίνιμαλ σχεδιασμό, είναι όμως πρακτικό με πλαστικές γωνίες για προστασία από… πτώσεις. Διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών, παίζει HD audio και η μπαταρία του «αντέχει» δύο μέρες.

3. Motorola Moto X (2014)

Το Motorola Moto X 2 ξεχωρίζει για δύο λόγους: μπορείς να το σχεδιάσεις μόνος σου, επιλέγοντας από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, ενώ απολαμβάνεις οθόνη 5.2 ιντσών σε ένα τηλέφωνο πάχους 3.8mm στο πιο λεπτό του σημείο. Είναι «καθαρό» Android.

4. Samsung Galaxy Note IV

Λεπτός, μεταλλικός σκελετός και απαλή, δερμάτινη πίσω όψη. Η οθόνη εξακολουθεί να είναι 5.7 ίντσες, όμως η ανάλυση έχει «ανέβει» στα 2K.

5. Samsung Galaxy Alpha

Το Samsung Galaxy Alpha είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας να «αναμετρηθεί» με το iPhone. Μεταλλικός σκελετός, Super AMOLED οθόνη 4.7 ιντσών, που μπορεί να μην είναι Full-HD, αλλά με εντυπωσιακά χρώματα. Διαθέτει ακόμη σκάνερ δακτυλικού αποτυπώματος και παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού.

6. Nokia Lumia 930

Το Nokia Lumia 930 θέλει να γίνει το «ορόσημο» Windows Phone του 2014. Η απάντηση στο «Siri» ακούει στο όνομα «Cortana», διαθέτει οθόνη Full-HD 5 ιντσών, κάμερα 20MP και επαγγελματικού επιπέδου καταγραφή βίντεο, χάρη σε τέσσερα μικρόφωνα full stereo.

7. HTC One M8

Τα μπροστινά ηχεία είναι 25% πιο δυνατά, η UltraPixel κάμερα διαθέτει δεύτερο φακό για αντίληψη βάρους και έναν φακό «selfie» 5-megapixel στην μπροστινή πλευρά.

8. Samsung Galaxy S5

Το Galaxy S είναι ανθεκτικό στο νερό, έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, κάμερα 16-megapixel και αισθητήρα καρδιακών παλμών.

 

πηγή: in.gr