facebook_work_630_355

Το Facebook ανακοίνωσε ότι η νέα υπηρεσία του που απευθύνεται ειδικά σε επαγγελματίες, στελέχη και εργαζόμενους εταιρειών, με στόχο να διευκολύνει την μεταξύ τους επικοινωνία είναι έτοιμη για δοκιμή.

Το “Facebook at Work”, θα είναι μια αυτόνομη εφαρμογή με δική της ιστοσελίδα, που θα μπορεί να κατεβάσει κανείς από το AppStore ενώ ο λογαριασμός κάθε χρήστη δεν θα έχει κάποια σχέση με τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.
Οι πληροφορίες που ανταλλάσσουν οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης, θα είναι προσβάσιμες μόνο από αυτούς και όχι από τρίτους εκτός της εταιρείας.
Επίσης η νέα υπηρεσία θα προσφέρει στο χρήστη και δικό της email καθώς και πολλές ακόμα λειτουργίες και υπηρεσίες εταιρικής ενδοεπικοινωνίας ενώ όλο το περιεχόμενο που ανεβάζει ο χρήστης στο εταιρικό του προφίλ θα ανήκει στην εταιρία που εργάζεται.
Το “Facebook at Work” για την ώρα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο όμως μέσα στο 2015 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες αρχικά δωρεάν και στο μέλλον δεν αποκλείεται να το δούμε να έχει και συνδρομή.